Show uitslagen van de nationale show in  Bratislava (SK) 16 en 17 augustus 2003.

Jan en ik vertrokken donderdagavond richting Bratislava en kwamen vrijdagmorgen aan bij het hotel, het voordeel van dit hotel is dat de hallen echt letterlijk naast de deur zijn, dus weinig gesjouw. Vorig jaar waren we ook hier voor deze 2 daagse CACIB show en dit jaar was ik verheugd meerdere Nederlanders en Belgen te zien. Persoonlijk vind ik deze show echt een aanrader en we komen hier graag naartoe. We waren met 5 Shiba’s vertrokken, Katsu, Shingen en Buddy die alledrie uit vacht waren en Cilla en Lola wonderwel in vacht.

Op zaterdag waren er 12 Shiba’s ingeschreven en de keurmeester was Mr. Istvan Csepai uit Hongarije.  Shingen behaalde zijn CAC in de open klas en Katsu werd reserve reu. Bij de teven behaalde Lola haar eerste CAC en het reserve CACIB in de tussenklas en Cilla behaalde in de open klas het CAC en werd tevens beste teef met het CACIB. Hiermee is Cilla nu ook definitief Slowaakse en Internationaal kampioen geworden.

Op zondag waren er 10 Shiba’s ingeschreven en de keurmeester was Ewa Szeremeta uit Polen. Buddy behaalde zijn eerste CAC in de tussenklas, Shingen ook de eerste plaats in open klas met het CAC en Katsu kreeg ook zijn CAC in de kampioensklas + beste reu met het CACIB, het reserve CACIB ging naar Shingen. Hiermee is Katsu nu ook definitief Slowaaks Kampioen  geworden. Ik had Cilla terug getrokken, daar zij de dag ervoor al alles had behaald en beste teef met het CAC + CACIB ging naar onze Lola. Katsu werd BOB, maar wij vertrokken om 13.00 uur weer richting NL en deden niet mee met de eindkeuring. In dit land is dit niet verplicht.

Om middernacht waren we weer thuis en we hebben een heerlijk weekend gehad….op naar de Europese show in Bratislava die 3 oktober wordt gehouden..