en welkom op de site van MARA-SHIMAS

 

 

 

 

Wij zijn Jan de Gier en Wilma van de Meer en al meer dan 25 jaar fokker van de Shiba.

 

Onze Shibas blinken uit in schoonheid, gezondheid en karakter. Met 10 Wereld, 3 Europese en meer dan 30 Nationale zelf gefokte kampioenen mogen we met recht trots zijn op onze honden.

 

Onze KOKI ( Mara-shimas Kokis Kime Waza ) behaalde zelfs de titel

TOPHOND VAN HET JAAR 2007 van alle rassen in Nederland en BEST IN SHOW op de TOPHOND VAN HET JAARSHOW 2008 in de Flint te Amersfoort. We zijn zelfs met Koki naar Amerika gegaan om Nederland te vertegenwoordigen op de Eukanuba Worldchallenge Trofee in Long Beach California, een onvergetelijke ervaring! Koki heeft vele malen rasgroep 5 gewonnen en 12 x BEST IN SHOW geweest. Een fantastische prestatie waar je als fokker altijd van droomt, maar met Koki  zijn deze dromen uitgekomen..:-)) Zelfs als veteraan doet hij het nog fantastisch en is in Zweden topshiba  2013 geworden. Met de Zweeds winnershow in Stockholm 2015 werd Koki uit 42 Shibas BESTE VAN HET RAS op 11 jarige leeftijd!!

 

Uiteraard is Koki niet onze enige topper, we mogen natuurlijk niet KATAI ( Mara-shimas Ichi Kana Yuushi) vergeten die zijn stempel heeft gezet in Europa met 10 kampioenstitels + JWW09 NJK09 JW09 en W10 + 11 en ook topshiba 2012 in Zweden geworden.

 

Een andere topper is MIO ( Mara-shimas Kei Mikata). Kleinzoon van Katai en achter kleinzoon van Koki. NJK12 + JW12, Multi kampioen en diverse groepsoverwinningen, waaronder 2 x BEST IN SHOW!! Zijn moeder MIKI

( Mara-shimas Miki Musou) mag er ook zijn met 7 kampioenstitels..:-)

 

HASHA ( Mara-shimas Hasha Go ) & AKA ( Mara-shimas Akiakane Go ) Broer en zus en beiden kinderen van MIO doen het ook super op de shows! Hasha weer terug bij ons sinds 10-1015 en werd gelijk met de show in Bleiswijk 7-1115 BESTE VAN HET RAS EN BESTE VAN RASGROEP 5 en op onze WINNERSHOW in Amsterdam BESTE VAN HET RAS en WINNER 2015. Aka werd NLs jeugdkampioen 15, Benelux jeugdwinster 15 en top off the bill JEUGD WERELDKAMPIOEN 2015 en tevens BESTE TEEF uit een inschrijving van 155 Shibas op de Wereldshow gehouden op 13-615 in Milaan ( Italie).

 

Van tijd tot tijd importeren wij Shibas van Japan om een verdere goede basis op te bouwen met onze lijnen. Uiteraard zijn al onze Shibas getest op heupen, ogen en knieen en zijn het zelfbewuste, karaktervolle, eigenwijze , sociale ,  gezonde en gelukkige hondjes.

 

Voor verdere vragen  staan we U graag  te woord via mail en/of telefoon.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wilma en Jan